Hungarian (Magyar) Club of Chicago

The oldest and largest Hungarian organization in Chicago. A not-for-profit organization.
Hungarian (Magyar) Club of Chicago
Hungarian (Magyar) Club of Chicago2 days ago
💞✨🔊 A Chicagói Magyar Klub minden kedves elsőbálozót és visszatérő táncost szeretettel várja a 2018-as Gála Bál nyítótáncára!

A Chicagói Magyar Klub megalakulásának 96. évfordulója alkalmával 2018-ban is megrendezi az immár szép hagyománynak örvendő Gála Bált! A rendezvényre január 27-én kerül sor a Concorde Banquets teremben. #magyar #ujev #jokedv

A hagyományokhoz híven az est fénypontja idén is az elsőbálozók bemutatása lesz. Legyenek Önök is részesei ezeknek az ünnepi pillanatoknak!

✅ A Chicagói Magyar Klub szeretettel várja azon 15-20 év közötti lányok és fiúk jelentkezését, akik majd elsőbálozókként megnyitják a Gála Bált. A tavalyi elsőbálozókat idén, mint kísérő párokat várjuk szeretettel!

Az elsőbálozó lányok hosszú fehér ruhában, a fiúk szmokingba öltözve, keringőt táncolva lépnek a táncparkettre.

A jelentkezők koreografált táncoktatásban részesülnek. Ugyanakkor, a Magyar Klub minden kedves táncosnak virágdíszt és kedvezményes báli belépőjegyet biztosít.

✅ Kérjük az elsőbálozókat és a kísérő párokat, hogy jelezzék résztvételi szándékukat december 17-ig az info@hungarianclubofchicago.com email címen.

✅ A tánctanítás programja:
Vasárnaponként délután 1:00 és 3:30 óra közöt tartott táncpróbák
december 17-én kezdődnek
az Edison Park Lutheran Church
6626 N. Oliphant Road, Chicago cĂ­m alatt.
Hungarian (Magyar) Club of Chicago
Hungarian (Magyar) Club of Chicago6 days ago
Úton vannak a Gála Bál meghívók!
Your Gala Ball invitation is on its way!
Hungarian (Magyar) Club of Chicago
Hungarian (Magyar) Club of Chicago1 week ago
Tetszett a Mikulás Ünnepség? Tagságoddal támogasd a Magyar Klubot! Ha tag vagy részt vehetsz döntések meghozatalában, szavazhatsz, így Te is részese lehetsz sok nagyszerű kezdeményezésnek. Ha felhívásunk felkeltette érdeklődésedet keresd fel honlapunkat, és a “Become a Member” gomb megnyomásával elindíthatod regisztrációdat. Sok szeretettel várunk tagjaink sorába!
Hungarian (Magyar) Club of Chicago
Hungarian (Magyar) Club of Chicago1 week ago
Did you enjoy the St. Nicholas Celebration? Support the Hungarian Club by becoming a member! Members choose our Board of Directors and are eligible to join the Board.
Look for the *Become a Member* button on our website.
Hungarian (Magyar) Club of Chicago
Hungarian (Magyar) Club of Chicago2 weeks ago
Köszönjük Mózsi Gábornak a gyönyörű képeket!